Asociatia Studentilor Medicilor Voluntari a distribuit postarea publicată de Restaurant Fratello. ...

View on Facebook

Comunicat de presă
Asociatia Studentilor si Medicilor Voluntari este o organizatie non-profit infiintata in 2007, la initiativa unor tineri medici si studenti care si-au propus dezvoltarea pe plan local a unui grup informativ, care sa promoveze sanatatea printre tineri si sa ajute la perfectionarea in domeniul pregatirii studentilor la medicina.
Asociatia Studentilor si Medicilor Voluntari desfasoara in aceasta perioada proiectul “Stiu sa accord primul ajutor?” ce se adreseaza tinerilor pana in 30 de ani si are are ca scop realizarea unui studiu despre cunoasterea notiunilor de prim ajutor in randul tinerilor si importanta voluntariatului medical de prim ajutor.
In urma studiului care se va realize pe cel putin 5000 de tineri, se va vedea real nivelul de cunoastere a notiunilor de prim ajutor si a implicarii tinerilor in voluntariatul de prim ajutor.
Prin acest studiu se incearca indentificarea nivelului de cunostinte si implicare a tinerilor in primul ajutor, in urma caruia vom putea pregati si realize proiecte, programe care sa duca la cresterea nivelului de educatie medicala si implicarea tinerilor in voluntariatul medical de prim ajutor.
...

View on Facebook