Doneaza, Sponsorizeaza, Sprijina Cresterea Nivelului de Educatie Medicala in Randul Tinerilor!

Membrii ASMV, realizeaza voluntariat, prin munca lor de VOLUNTARI pun la dispozitie: timp liber, cunostinte, idei, implicare, vointa, pentru a atinge obiectivul asociatiei si anume Cresterea Nivelului de Educatie Medicala in Randul Tinerilor.

Toate activitatile pe care le vom desfasura in realizarea programului „Fii Corect – Fii Responsabil – Prima Clipa Conteaza”: instruire tineri, acordarea sprijinului de prim ajutor si chiar suport medical avansat (deoarece in cadrul echipei noastre si coordonatori sunt medic si asitenta de medicina de urgenta), sesiuni de informare. Pentru a realiza acest program ambitios avem nevoie de sprijinul dumneavoastra, sa ne fiti parteneri in cresterea nivelului de educatie medicala in ceea ce priveste primul ajutor, pentru a realiza cursurile la un nivel cat mai inalt, sa ne instruim ca voluntari sa fim o echipa de prim ajutor de elita avem nevoie de materiale didactice specifice primului ajutor, echipament pentru echipele de prim ajutor, suport logistic, etc.

Pentru a realiza ceea ce ne-am propus nu este necesar doar implicarea noastra a VOLUNTARILOR ASMV ci avem nevoie si de finantare.

Deveniti PARTENERUL ASMV in cresterea nivelului de educatie medicala in randul tinerilor prin:

DONATII IN CONT:

Contul IBANRO03BTRL01401205H66026X – Asociatia Studentilor si Medicilor Voluntari

SPONSORIZARI:

Persoanele juridice pot directiona sume de bani sau obiecte sub forma de sponsorizare, urmand ca acestea sa fie deduse din impozitul pe profit. Conform codului Fiscal, art. 21, alin. 4, lit. p), contribuabilii care efectueaza sponsorizari in limita minima dintre 3‰ din cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit, beneficiaza de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizarii.

REDIRECTIONEAZA 2%: